Prodej rodinného domu 108 m², Nadějov

 Broker Consulting, a.s.

Nemovitost nabízí

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Popis nemovitosti

Krásný nízkoenergetický dům, který je stvořený právě pro Vás, nabízený v exkluzivním zastoupení, se nachází pouhých 17 km od krajského historického města Jihlava v klidné obci Nadějov.
Patrový dům o dispozici 5+kk se dvěma koupelnami o celkové výměře 108 m2 a garáží 17m2, zaujme především velmi klidným prostředím pro bydlení, vhodným pro rodinu s dětmi.
V přízemí domu, se vstupní chodbou dostaneme do velkého obývacího pokoje, spojeného s jídelním a kuchyňským koutem. V obývacím pokoji s knihovnou, se Vám o teplo postarají krbová kamna, která nejenom navodí romantickou atmosféru, ale zároveň se postarají o vytápění celého domu přes výměník do radiátorů v celém domě. Prostorný kuchyňský kout s vestavěnými spotřebičemi, varnou indukční deskou a americkou lednicí, má mnoho úložného prostoru a celý kuchyňský kout prosvětlí okno s výhledem do zahrady. V přízemí také naleznete WC a moderně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem a sprchovou walk-in stěnou.
Ve druhém patře domu jsou z chodby vstupy do ložnice s balkónem a krásným výhledem na rybníky, dalších tří pokojů, které lze využít jako dětské pokoje a je zde i pokoj pro pracovnu. Na patře je též umístěna koupelna s rohovou vanou a WC.
Pro letní radovánky poslouží venkovní zabudovaný krytý bazén značky Albixon s tepelným čerpadlem a robotickým vysavačem.
Celý dům je zateplený s plastovými okny, orientovaný na jižní stranu s velmi nízkými náklady na provoz. K domu náleží i pergola s dřevníkem
V obci Nadějov se určitě nudit nebudete, neboť se zde každoročně koná pálení čarodějnic, novoroční výšlap a spoustu dalších zajímavých kulturních akcí. Ve vedlejší obci Zhoř, cca 2 km, můžete vyzkoušet jógu a děti zde mohou navštěvovat základní a mateřskou školu.
Tuto nemovitost prostě musíte vidět, tak neváhejte a kontaktujte mne s termínem prohlídky. Těším se na Vás.
V případě Vašich potřeb, vám pomohu se zajištěním financování tohoto pěkného domu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 60252
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 560 m²
Plocha užitná 108 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist